Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 28. januar 2013

Uke for uke

Da er det mandag igjen.......

Denne uka må jeg planlegge siste innspurt til bryllupet som finner sted om snaue fire uker. Jeg må på bygda og låne meg en bundadsvest, og så må jeg planlegge hva jeg skal gjøre fram mot bryllupet, slik at ikke alt kommer som bryllupsdagen på kjerringa (fritt oversatt).

Koret er også noe jeg jobber bevisst med, og det er veldig greit å ha planer for semesteret, så det ikke bare blir tilfeldigheter som spriker i alle retninger uten mål og mening.

Så da er det bare å brette opp ermene og sette i gang. Gudskjelov har jeg en del tid på toget opp og ned dalen, som er gull verd, i disse travle tider.

Ha en finfin mandag og en flott uke alle flotte der ute.