Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 20. februar 2014

Siden sist...

...har det skjedd mye......


  • Et bursdagsbarns feiring ble avlyst fordi bursdagsbarnet havnet på sykehus og er fremdeles der, ute av stand til å kunne feire på nåværende tidspunkt. Det medførte en del arbeid med å kontakte alle innbudte gjester, avbestille kaker, lokale osv. Det er etter forholdene bra med pasienten, og vi jobber nå med å finne løsninger for tiden etter sykehusoppholdet.
  • Min kjære har fylt år, men det ble ingen særlig feiring fordi mandager er lange, og det er noe på programmet hele kvelden med. Jeg lover å gjøre mer stas på ham ved en senere anledning. Kanskje allerede i morgen. :-) <3
Gratulerer med dagen, kjære ektemann.
  • Jeg har laget presentasjon av diktboka mi, siden jeg i kveld, sammen med 3 andre forfattere skal snakke om boka og veien dit. Og så skal jeg lese dikt selvfølgelig.
Vis Bokkveld_lokal.jpg som lysbildefremvisning

  • Og i morgen bærer det nedover igjen til Elverum, må se an veien videre med pasienten, og få vite litt mer om hvor langvarig sykehusoppholdet blir.
  • Neste uke er det vinterferie, og jeg gjør kanskje elverumsing av meg noen dager, kunne vært greit å få litt ro til å ferdigstille alle arrangementene til koret, slik at vi kan gjøre siste innsats med innlæring og begynne å finpusse. Jaja, arbeidsledig blir en ikke med det første, og det er herlig å vite, åkkesom.
Ha en fin kveld videre folkens, nyt den.