Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 22. juli 2013

Gode dager

Noen dager er gode, andre er mindre gode. Livet er en reise som ofte følger kronglete veier og lange oppoverbakker. Jeg sier til meg selv at det er det en mening med.

Jeg har brukt år på å komme dit jeg er i dag, og ennå er ikke ting forløst. Joda noe har selvfølgelig kommet fram, men jeg kjenner at jeg har så utrolig mye som ennå ikke vises.

Det har altså tatt meg over 50 år å endelig tørre.....slippe det til, slippe det ut.

Jeg leste et blogginnlegg nettopp om det å komme seg ut i naturen, fordi kreftene der er sterke og dermed kan påvirke oss og kanskje til og med få oss i bedre form og humør, og da kommer jo ofte motet til å tørre bedre til også.

Jeg bestemte meg her og nå, i dag skal jeg jammen stoppe opp og ta en svipptur ut i naturen etter jobb. Hvor det blir, vet jeg ikke helt ennå.......

I går fikk jeg også 3 par sko av min svigerinne, og blant dem var et par joggesko....so it's meant to be.

I kveld må jeg faktisk skrive opp de tekstene vi skal ha på reportoarlista, for bøkene skal leveres på biblioteket innen onsdag.

Fin dag til dere kjære venner.