Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 23. mars 2014

Berre drøym

Lomsk – Berre Drøym

En vakker nattasang spanderer jeg i kveld.

Vær takknemlig for dagen som gikk, og for en ny morgendag når du våkner.

Ingen kan ta øyeblikket, og ingen kjenner sekundene før og etter.

God natt til alle fine!

Fra

WenCheKjøkkenoppdatering

Hei og god søndag alle fine!

Her kommer en liten oppdatering fra kjøkkenet hjemme i dalen. Det går sakte framover, men det skyldes rett og slett at min kjære er i full sving med å hjelpe til å tømme inventaret vi har arvet, og det er jammen ingen liten jobb. I tillegg har han noen småjobber ved siden av.

Min kjære er rett og slett en spreking med stor kapasitet, vil jeg si.

Kjøkkenet er en kombinasjon av skap fra kjøkkenet vi kjøpte brukt, og hjemmelagde løsninger som mannen lager selv ved behov. Det kommer også skapdører etterhvert. Benkeplatene som fulgte kjøkkenet var altfor tykke etter vår smak, og det vil derfor bli bestilt helt nye benkeplater. Mellom over- og underskap vil det bli lagt fliser, og det blir kledd inn mot taket, slik at vi ikke får fett og støv oppå skapene.


Her er hjørnet ved døra vi tettet igjen. Hjørneskapene både oppe og nede, samt hyllene har mannen laget selv. Denne benken skal være "kaffebenk".


Her er det andre hjørnet, hvor komfyren jeg hadde med når jeg flyttet oppover, er plassert. Også med hjemmelagde løsninger. Her kommer kjøkkenvifte, og den gamle, stygge vifta i taket blir fjernet. Jippi!!


Her er bakebenken, hvor jeg håper å kunne bli flinkere med kaker og brød. Som nevnt tidligere er det ikke denne benkeplata vi skal bruke, den ligger her bare midlertidig. Men den er solid, så gjenbruk i vaskekjelleren kan bli aktuelt.

At oppussingen av et rom avstedkommer mer jobb, det har vi oppdaget. Vi har et spisskammers innenfor kjøkkenet, som jeg tror blir ofret for en større gang, vi har nemlig et skyvedørsgarderobeprosjekt i sikte. Men mer om dette senere. Som jeg har sagt, det blir nok å blogge om når tiden er inne.

Ha en finfin søndag. 

Klemmer fra 

WenChe