Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 17. desember 2013

Lillelørdag

Goood morgen alle fine.

Først i dag vil jeg gratulere den flotte sønnen min med 20 års dagen. Du ble født "fort og gæli" før termin, og det var bra, slik at vi kom oss hjem til jul.

I dag har også verdens beste svigerfar bursdag, gratulerer også til han.Dagen bringer ellers ny boksignering. Du finner meg hos Tynset Bokhandel fra kl 12 og utover.
Velkommen dit til de som er i nærheten. Da ligger det en diktbok og venter på deg, som gave til deg selv eller noen du er glad i.

Ellers begynner det å nærme seg solsnu da dere, så siden vi nå er på det mørkeste, er det viktig å "være et lys i andres mørke" - det kan gi solskinn i ditt eget liv.

Bilde: For your Angels! 
 
Sharing with Love and Healing Hugs.
Loann <3

Thank you my friend Denise for sharing this photo on one of my favorite FB page. <3 <3

Dagen i dag bringer ellers en samtale hos en framtidig arbeidsgiver som jeg skal samarbeide med i 2014. Gleder meg, det er spennende og koselig.

Da gjenstår bare å ønske alle en fin onsdag.

Bilde: ❤

Dagens link Fred Åkerstrøm - Jag ger dig min morgon

Bare advent

- har ikke gjort noen forberedelser til jul - ingen ribbe, nesten ingen gaver, ingen husvask
- har ikke tenkt tanken på hva som skjer i julen
- ser blomster som henger skikkelig med nebbet, det har de gjort i flere dager

Men den kommer allikevel.....

Grunnet alt som skjer rundt diktboka nå, så får jeg ikke tatt juleferie før lørdag.

Stressa? Nei, er ikke det, jula kommer likevel og vi blir nok ferdige vi og.


Blessed Tuesday

Fin tirsdag

Her har vi en avslappende morgen, siden dagen i går var litt hektisk. Startet med kaffe og frokost, og så skal vi etterhvert komme oss over fjellet til Libris Ringebu for boksignering. Håper på salg av noen bøker. Og kanskje litt julehandel......Fin tirsdag til alle dere