Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 18. april 2014

I dag slo det meg...

.....at det nå må være slutt på unnskyldninger og bortforklaringer. Jeg har sannelig valgt å være et offer for omstendighetene.

Det er bedre jeg sørger for å bli bedre, eller beint fram god, på de områdene jeg føler jeg kommer til kort. Kurs, trening og bevisstgjøring av det som jeg ønsker å få fram, ja, se det er hele clou'et.

Do you know what the music is saying, ja, om jeg hører godt etter.

Energisk dag

I dag har jeg vært full av energi. Rart dette hvordan det kan endre seg fra en dag til den neste, men med strålende sol så er det kanskje ikke så rart.

Jeg har fått gjort mye, vasket klær og tatt oppvasken. Ryddet i de fleste av bæreposene som lå stablet rundt spisestuebordet.

Og på toppen av det hele har jeg gått meg en halv times tur, og nytt en kopp kaffe ute i sola.

Nå ble det ikke bilder tatt, men det kommer, kanskje blir det en tur igjen i morgen.

Som belønning ble jeg med min svigerinne på korkonsert. Folldalskoret Rett og Slett gjorde en flott konsert som bare kunne nytes.

Så i dag har jeg virkelig fått gjort alvor av mine planer. Herlig, det føles mye bedre.

Bilder fra www.pappadalt.com