Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 11. juni 2013

Tirsdag

Status i dag er om ikke annet loddrett stilling med bena ned og hodet sånn noenlunde i oppegående tilstand. Formen er ikke helt den beste, men jeg har stablet meg såpass på bena at jeg har gjort et par husarbeidsting, og fått i meg frokost og kaffe. Og så blir det jobb i kveld, godt å få kommet seg ut av døra og se andre mennesker. Kan hende at smilet må klistres på til å begynne med, men etterhvert tror vår fantastiske hjerne at slik skal det være og da kommer den gode bevegelsen med munnvikene oppover av seg selv. heldigvis, for det er jo der jeg aller helst vil være. 

Jeg sliter med stor angst i dag, og har dårlig samvittighet for at jeg ikke får gjort så mye av det jeg syns jeg burde gjøre. Det skulle vært ryddet og vasket, jeg skulle ha ryddet i dokumenter og bilder på PC'en og ikke minst i gamle papirer. Men gjør jeg det, nei da, jeg bare sitter her og kommer liksom aldri i gang. Jeg vet at dette hadde vært noe som kunne hjulpet meg tilbake til å ha kontroll i eget liv. Sånn som det er svirrer bare dagene av sted uten mål og mening, jeg holder meg innendørs, selv om det er sol ute, jeg sover mye og er skikkelig uopplagt rett og slett.

Jeg finner på alle mulige andre slags gjøremål istedenfor å gyve løs på iallefall en av de store oppgavene jeg har nevnt ovenfor. Men det er klart når jeg kommer ned til et kjøkken som flyter over av brødsmuler, så er det takknemlig å ta dette først, eller klesvask....sånne enkle gjøremål istedenfor det som er litt tyngre. På den annen side, så hadde jeg kunnet gå løs på det andre om de andre beboerne i huset her hadde etterlatt seg et kjøkken som ikke ser ut som et grisehus hver dag.

Ønsker allikevel alle dere en finfin ettermiddag. Klemmer og gode tanker er sendt.
Bilde: Status i dag er om ikke annet loddrett stilling med bena ned og hodet sånn noenlunde i oppegående tilstand. Formen er ikke helt den beste, men jeg har stablet meg såpass på bena at jeg har gjort et par husarbeidsting, og fått i meg frokost og kaffe. Og så blir det jobb i kveld, godt å få kommet seg ut av døra og se andre mennesker. Kan hende at smilet må klistres på til å begynne med, men etterhvert tror vår fantastiske hjerne at slik skal det være og da kommer den gode bevegelsen med munnvikene oppover av seg selv. heldigvis, for det er jo der jeg aller helst vil være. Ønsker alle dere en finfin ettermiddag, mange av dere er så flinke til å komme med gode ord. Klemmer og gode tanker er sendt.

Når noe blir for mye og for vanskelig

Har ikke vært her på en stund. Den siste tiden har jeg surret litt rundt, sklidd i alle vindretninger og bare latt dagene gå.

Nå skal jeg studere noen små hjelpemidler for å gjøre dagene enklere, og håper kanskje jeg får noe ut av det.

For når det kommer til stykket:Jeg ønsker alle en riktig flott tirsdag.

Klem fra WenChe