Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 28. september 2012

Venter

Nå er det en stund siden siste innlegg. Siden denne bloggen er ment som en interiørblogg, så er det ingen vits i å lage innlegg før jeg har noe å vise fram. Vi holder ennå på med stua, og før den er ferdig får vi heller ikke pakket ut noe mer, vi bor altså mer eller mindre litt midlertidig på de andre rommene vi kan bruke.

Min Kjære har andre jobber på dagtid, så han gjør så godt han kan. Det tar derfor litt tid.

Jeg lover imidlertid å komme sterkere tilbake når stua er møblert og Mor kan overta innredningsoppgavene og pakke ut alle eskene som er lagret i uthus og på loft.

Det høstes sakte men sikkert her nå, jeg kan jo vise dere et høstbilde fra naturen rundt her så lenge.

Foto: Wenche Myrvang

Ellers kom jeg over en annen blogg med et give-away innlegg med muligheter for å vinne, og de Lisbeth Dahl klokka var bare så fin, at jeg må ha flest mulig lodd for å øke vinnersjansene mine.

http://www.tonjeboganes.com/2012/09/gavedryss-vinn-klokke-og-handlenett-fra.html

Derfor setter jeg inn denne linken her slik at flere også kan ha sjanser for å vinne.

Ønsker alle en fortreffelig helg.

Klem fra WenChe