Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 12. mars 2014

Uke 11

Ja, den bli nok litt amputert denne uka, ja, ikke at den inneholder færre ukedager altså (for guds skyld ikke!!), men det er blitt litt annerledes det som er gjort.

Mandagen gikk med til å ordne resten av det vi måtte få gjort før vi dro hjem. Ordne resten med bisettelsen, samt levere andre nødvendige papirer og oppsøke de kontorene vi kunne få ordnet med. Resten må nå vente til skifteattesten er i orden. Jeg må innrømme at dirigentrollen ikke ble fylt optimalt på mandagskvelden. Det var i alle fall ikke liv laga å begynne på noe vanskelig. Kombinert med lite folk på stemmene, så ble det til at vi tok det vi kunne best.Tirsdag var det undervisning som vanlig, og selv om jeg var sliten, så dro jeg allikevel ut igjen på møte angående en revy som skal skrives, og meldte meg til tjeneste med evt skriving/tonesetting og arrangering, koret er jo bedt om å bidra, så da tenkte jeg det var lurt å være med der. Tror dette kan bli gøy.Dagen i dag har forløpt etter normale regler, lønn har jeg fått heldigvis, og i kveld er det korøvelse med et kor på stedet der jeg jobber. Det skal bli godt å få synge, øve opp stemmen og lytte til en annen dirigents tips om korsysler. Gleder meg til inspirasjon derfra.I morgen drar vi til Elverum, og forbereder bisettelsen på fredag. Det eneste jeg skal gjøre er å finne sangteksten til kirken på fredag, samt renskrive diktet jeg har skrevet i anledningen. Jeg skal synge og lese i kirken. Etterpå er det minnesamvær, og det er kanskje hyggelig å finne fram et par sanger til det. jeg skal være glad når vi har kommet så langt. Alt er under kontroll altså, takket være gode hjelpere. Vi tar også imot datteren som kommer i morgen. Må organisere litt klær osv da.......så glad jeg har fri, sånn at jeg kan få ordnet dette. Sønnen drar videre til Asker, mens datteren blir sammen med oss.Lørdag og søndag blir det vel avslapning tenker jeg. Da skal jeg være glad det hele er over.