Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 14. september 2012

Fredag og helg

Hei alle kjære dere,

det er endelig fredag og helg igjen. Jeg har fartet både i går og i dag, og må innrømme at shoppinggenet har vært i aktivitet. Får så lyst til å innrede med høst inne, og få det lunt og trivelig.

Nå er det slik at prosjekt stue skal gjøres innimellom alle andre gjøremål, og det tar derfor nødvendigvis noe tid....Det blir så bra når det blir ferdig, og Min kjære gjør det han kan for å få grovarbeidet ferdig.

Dama er bare litt utålmodig, selv om jeg nok må vente (huttemegtu), hun ønsker å dille og dalle og pakke ut igjen alt ting og tang hun ikke husker hva er fordi mye av det har vært nedpakket siden juni (sukk).

Og så har hun handlet mer, må vite, men oversikt, det har hun pr dato ikke. I tillegg kommer Min Kjæres ting og tang, og det er masse masse stablet rundt omkring.

Og jeg som klør i fingrene etter å innrede. Men men, jeg får vel nøye meg med gleden over at det er fredag, og at mor har fått vært på shopping. Har fått med meg ganske mye, men det må jeg vise etterhvert.

I mellomtiden får dere nøye dere med et fint høstbilde.Jeg ønsker alle en god og fortreffelig fredag og helg. Her skal det spises, has godt drikke i glassene, og samle familien, som i dag består av Far og Mor og Bonussønn. Morens datter og sønn og svigersønn, er dessverre ikke her akkurat nå (savner dere), men Mor kan ikke få både i pose og sekk.

Vi blogges plutselig.:-)

Ok da, et par bilder til med stemninger fra fredagskvelden.


Avskjed
Her er en del av avskjedsgaven jeg fikk på jobben sist fredag. Den ble med til dalen og lyser opp på kjøkkenet (stua er ennå ikke klar). 

Tusen takk for flott bukett, rødvin og bok.