Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 2. mars 2013

Soverom - kottDette bildet er hentet fra bloggen Bentes interiør og oppussing. Bildet ga meg en kjempeide om hvordan vi kan bruke kottet innenfor soverommet vårt. Kottet er en god del større, og det skal være bibliotek med tiden, men måten å få inn lys på er helt genial.

Klem fra en inspirert


WenChe

Alenetid

Mannen og stesønnen har dratt av gårde for å redde en hyttevegg fra å bli fri for isolasjon i vinden. Og jeg kan nyte alenetid, som jeg kjenner at jeg trenger litt av i dag. Jeg har fått på plass en del ting som vi fikk til bryllupet og som ble med hjem fra Plantasjen på torsdag. En liten detaljkikk er vel ikke skadelig.:-)


Vakker Hortensia gir vårfornemmelser

2 stk Phalaenopsis, Brudeorkidè står det på lappen, det passer jo fint en uke etter at vi giftet oss.Begonia Rex, med vakre blader. Og sjekk den potteskjuleren da, ååååå lykke!!

En Peperomia, vakkert bladverk, og en nydelig potteskjuler som kan brukes til flere årstider.


Vaskemaskinen går, klær skal legges sammen og klær skal henges opp. Men det tar jeg etterhvert. Avslapning først.

God lørdag, fra


WenChe