Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 10. april 2015

Vasslaus

I går morges ble vi helt fri for vann.

Gudskjelov at jeg fikk dusjet og ordnet meg før jobb, det er ille å ikke få dusjet om morgenen, må jeg si. I dag morges ble det så som så, men jeg kommer meg sannsynligvis gjennom dagen.

Heldigvis fikk vi tak i rørlegger som skulle komme i dag tidlig, og etter det jeg hører nå så er det fikset. Vi tilhører et privat vannverk som deles av 8 husstander, og jammen hadde pumpa gått dukken, tenk den var kløvd i to. Jeg aner ikke hvordan dette har skjedd, og det er vel ikke så nøye, jeg har beskjedne evner på dette området.

Men hurra, vi har vann.....

Bilderesultat for uten vann