Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 18. mars 2014

Kaffestundenminsin

Da ble det tid for litt kaffe og noe å bite ti.

Tenk at jeg fikk overskudd til å gjøre det en smule hyggelig, tusen takk gode hjelpere.

Fat fra bestefarshuset

I Love You-kopp fra gud vet hvor

Lys hører med, lysestake i arv fra datteren

Og så er selvfølgelig min kjære her......<3Be yourself

Det koster å være kar

Alt gikk veldig bra på begravelsesdagen og minnesamværet etterpå. Det har også gått bra å pakke ned ting fra leiligheten. Så jeg har i grunnen følt meg ganske bra, overraskende bra.

Mandag morgen våknet jeg med klump i magen og helt skjelven innvendig. Jeg klarte å kjøre ned til Atna, men måtte snu der. Tårene bare strømmet på og jeg måtte bare komme meg hjem.

Det koster altså å være ovenpå noen dager. Tror at grunnen til mine sterke reaksjoner denne gangen er at jeg ikke har noen igjen som tilhører tidligere generasjoner. Jeg kan ikke ta en telefon til himmelen liksom.

Kanskje finnes det andre kommunikasjonsmåter, men de har jeg ikke funnet enda, selv om jeg tror på slikt.

Det er det samme i dag, jeg er i "oppløsning" innvendig, selvtilliten er på bånn og jeg synes ikke at det er verdt å ha med andre å gjøre. Jeg har mer enn nok med meg selv, og er meg selv nærmest.

Men jeg skal da prøve å få gjort litt i dag, det står ei plastkasse med gamle fat og brett her, og den har jeg tenkt å sortere. Skatter som er tatt med hjem fra leiligheten vi holder på å tømme. Skal ta noen bilder senere, og vise dere.

For alt jeg vet, kan det gi litt glede i dagen.