Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 18. mai 2012

Ventetid

Vi er midt inne i en ventetid.......venter på nøkkel og venter på å begynne å flytte ting nordover......

Og så har vi selvfølgelig en plass å være når jeg er i Sollia, det skal bli deilig, ikke minst for svigerforeldrene å få være litt for seg selv. Det er veldig koselig å være sammen, men det er enda hyggeligere å ha kvalitetstid, det er nå en gang slik at generasjonene ikke er skapt til å leve under samme tak over lang tid.

I dag var vi innom bruktbutikken på andre siden av fjellet, og for 100 kr gjorde vi noen små varp, en flott lampe, en søt potteskjuler og masse fint stoff som skal omskapes til puter. Ååååå som jeg gleder meg til å sette i gang. Jeg skal legge ut bilder litt senere når vi har fått pakket om litt.......

Ha en fortsatt fin fredagskveld da dere, her blir det vin på kammerset etterhvert.......

Klemmer til alle som vil ha.