Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 12. november 2014

Kjøkkenbenkeplateeiere

Da er endelig kjøkkenbenkeplatene i våre hender. Min kjære var her og lastet dem opp på en henger i dag, og i skrivende stund er de sikkert trygt plassert hjemme.

Gjett om jeg gleder meg til å få kjøkkenet ferdig, vet ikke helt ennå hvordan det blir, men i løpet av kommende helg skal det legges en plan for hva som må gjøres, og så er det greit å vite når det skal gjøres.

Jeg har vært på Pinterest og lest andre blogger for å få inspirasjon, men jeg vet ikke om jeg skal bruke noe av dette ennå, blir helt sikkert en miks som munner ut i egen stil.

Veien videre er klarere nå...