Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 4. mai 2014

Gjenfødelse


Definisjonen på gjenfødelse er ifølge Wikipedia denne: "Gjenfødelse eller gjenfødsel er et religiøst begrep som brukes på tre forskjellige måter: a) om en sjel som etter døden fødes inn i verden igjen (reinkarnasjon) b) om en religiøs frelseshandling og c) en åndelig innvielse."

Er det mulig å tenke på gjenfødelse på en litt annen måte enn den tradisjonelle? Jeg mener ja. Av og til trenger man forvandling i sitt eget liv. Av og til er det viktig og riktig å ta avgjørelser som innebærer store forandringer.Noen ganger trenger man å komme seg bort fra ting i livet som skader, nedvurderer eller hindrer en i å leve et liv som deltaker og ikke tilskuer.

Å virkelig komme tilbake i full skrud etter en lang vinter er kjempeviktig, det er å reise seg og gå videre, se framover. Som bladene på trærne hver vår vokser fram. Å se lyset, komme fram i det, vokse i det.Jeg har levd i et liv som til slutt førte til total utbrenthet. Å kunne ta en avgjørelse om å begynne på nytt et annet sted var det mest befriende jeg har gjort noen gang, en fantastisk god følelse i kroppen.

Det har selvfølgelig vært både oppturer og dype daler, men jeg tok avgjørelsen, og har jobbet meg gjennom det.

Så er jeg her da, langt unna byens stress, og med et liv som gjør meg mindre urolig.
Jeg er gjenfødt på en måte, kan man si.

Tør du ta steget?

Søndagsklem fra Wenche