Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 16. november 2012

Hjem kjære hjem

Etter en ganske så slitsom kjøretur fra Hamar, dere vet, novembermørke uten snø, så er jeg endelig hjemme i dalen min igjen. Jeg var utrolig sliten både i hodet og kroppen da jeg kom hjem i går kveld, men det ble tid til litt kos før vi la oss, fredagsølet må inntas, det er tradisjon.

I dag morges våknet jeg litt før kl seks, med en enorm lykkefølelse i kroppen, og det kjennes så godt!
Så fint å da kunne starte dagen med en stille stund med kaffe på senga og nettsurfing. Og en Pus som vil ligge mellom meg og PC'en (ja, vi finner en slags stilltiende enighet, så jeg får skrevet blogginnlegg da).

Jeg har fått sansen for Juleroser (Helleborus), synes dette er den vakreste blomsten ved juletider.Jeg har en følelse av at den er vanskelig å få tak i, men det ansporer til mer innsats.
Nok om det, blomster kan du lese mer om i en annen blogg.

Dagen i dag skal brukes til julemarked, og koret jeg dirigerer skal opptre. Gleder meg stort, det er kjekt å treffe bygdefolk og kjente på sånne dager, til vanlig er jo folk spredt rundt på gårdene og bygda er lang, så......

Kanskje når jeg noen av målene jeg har satt meg fore i løpet av helga.:-) Mer om det senere.

Ha en flott dag alle fine.