Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 17. mars 2014

Hva skal jeg si?

Nå har jeg mistet den siste av dem før meg. Dødsfall og begravelse, mye å rydde opp i, og jeg tar på meg den kalde, harde masken og ordner opp i det meste.

Trodde dette skulle gå bra jeg, men nå sier kroppen fra. Her er det full sorgreaksjon i dag, og jeg sliter med klump i magen og tårene bare renner.

Derfor brukes dagen i dag til rekreasjon, og jeg har faktisk fått til å rydde i noen poser osv. Planen er å rydde fra den innerste stua og rydde meg vei gjennom kjøkkenet og ut i gangen. Får se hvor langt jeg kommer, for her må jeg ta det jeg klarer og føler for.

Mer er det ikke å si.......