Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 29. januar 2013

Tirsdag....fyttikatta


Bilde: Tirsdag igjen, en noe turbulent morgen, så mye rart'n kan gjøra, og mye skjer på tirsdager......godt je har huska på meg sjøl i dag.....og hei, hei tel alle forresten, je håper døkk har det bra, og gjør dagen god.
Tirsdag igjen, en noe turbulent morgen, så mye rart'n kan gjøra, og mye skjer på tirsdager......godt je har huska på meg sjøl i dag....

Dette skrev jeg som status på Facebook i dag morges. Og det fortsatte og fortsatte........

Hele dagen har vært preget av små "uhell", og en enorm trøtthet.........håper morgendagen blir litt bedre......

Det finnes sikkert mange som har hatt en god dag, og noen som har hatt en mindre god dag. Uansett, det er iallefall en dag som nå er blitt kveld, så jeg ønsker for alle at dere får en flott kveld videre iallefall.