Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 4. januar 2015

Hudpleie

Siden det er søndag, vil jeg i dag skrive litt om de hudpleieproduktene jeg bruker. For meg er det ingen over og ingen ved siden når det gjelder hudpleie. Jeg bruker kun det som er basert på aloe vera fra Forever Living Products. Dette innlegget er derfor ikke sponset, det er mine erfaringer med produktet som ligger til grunn for denne omtalen.

Hudpleieserien heter Fleur de jouvence, og inneholder rensekrem, ansiktsvann, dag- og nattkrem, samt mask powder og activator som til sammen blir en supereffektiv ansiktsmaske.


Aloe vera tilfører også de dypere hudlagene næring, og tar med seg andre virkningsfulle stoffer. Det er det som er bra med produkter basert på denne planten.Mere blogging i 2015

Vi er inne i et nytt år, og jeg har tenkt å poste flere blogginnlegg, blogge mer regelmessig, og ha faste innlegg hver ukedag.

Mandag blir dagen for framsnakking. Her framhever jeg personer, firmaer eller foreninger som jeg mener fortjener positiv omtale.

Tirsdag er det foto som er i fokus, fra cacheturer eller andre fototurer jeg har vært på.

Onsdag er dagen for reiselyst, med blogginnlegg fra reiser jeg har vært på, eller skal på.

Torsdag omtales merkedager, fødselsdager og andre dager som er verdt å ta vare på. For kommende uke.

Fredag befinner jeg meg hjemme, inne i huset og ute i hagen, og Blomstrende fredag blir et fast innlegg.

Lørdag skriver jeg om ukas opplevelser innen kunst - kunst, ord og toner. Her blir det også innlegg om mine prosjekter og status for disse.

Søndager er viet det personlige, kosthold, trening, personlig vekst og åndelighet.

Er det andre ting dere ønsker jeg skal skrive om, så send ønsker.