Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 3. januar 2015

Nyttårskonsert 1.1.15

Første nyttårsdag var noen fra Mikaelskoret invitert til å synge sammen med Rendalen blandetkor og Øvre Rendal Mannskor på deres faste tradisjon med nyttårskonsert i Øvre Rendal kirke.

Øvre Rendal kirke (Bergset kirke) er en korskirke fra 1759 i 
tettstedet Bergset i Rendalen kommune, Hedmark fylke. Byggverket er i tømmer og har 350 
sitteplasser. (kilde: Wikipedia)


Kilde: Wikipedia
Kilde: Wikipedia
I felleskoret sang vi Morgensang av Elverskrud av N.W. Gade, og Panis Angelicus av Cêsar Franck, samt obligatoriske Deilig er jorden.Rendalen blandetkor sang I en natt (Bjørn Eidsvåg), Stille natt (Franz Gruber/Erik Hillestad), O du herlige (Siciliansk hymne), My Kord What A Morning (Afro-American spiritual), Amazing Grace (Skotsk trad/J. Newton), med Kamilla Kletten som solist på noen av sangene).

Hentet fra korets Facebookside

Øvre Rendal mannskor sang Davis 150 salme (G. Wennerberg), Hjembygdens sange (Herman Wildenwey/Undseth), solnedgang (F.J. Hanen/J.C. Conradi), The Rose (A. McBroom), Den hellige stad (Stephen Adams).

Solonumre var Himlen i min famn (Carola Häggkvist/Erik Hillestad) med Kamilla Marie Kletten sang, og Christmas song (Bob Wells/Mel Tormè) med Bjørn Vegard Bjørklund på piano. Ellers var det også allsanger.

Et vakkert og variert program med sanger som ikke så ofte høres, og det synes jeg er bra.

Etterpå vanket det gløgg og boller på kommunehuset både for publikum og korister. Og en vakker rose fikk vi som takk for deltakelsen.

Foto: Eget