Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 14. februar 2013

Hverdagslykke

Flere timer på toget er for meg ren og skjær hvile.......lykkelig sitter jeg her med tanker om livets gleder og utfordringer. Jeg kan la meg inspireres av herlige bilder, jeg kan finne gode tekster som går rett i hjertet.

Jeg er aldri ensom, mine tanker holder meg med selskap hele tiden. Og når jeg kan føre gode samtaler med meg selv, så skaper det en enorm fred inni meg. Kanskje verre når tankene ikke er min venn, men av og til må jeg gjennom det også.

Men altså, akkurat her og nå er lykkefølelsen et faktum. Utenfor er det vintergrå tåke,det er på en måte vakkert, men også en liten påminnelse om Kong Vinter......han har ennå ikke sluppet taket. Jeg kjenner på at jeg gleder meg til våren, å se noe grønt igjen.

Noe annet som gir meg stor glede for tiden er at min kjærlighet til andre mennesker er i ferd med å våkne opp igjen. Det er så herlig å kunne gi andre noe av meg selv, gi en god klem og ønske mennesker velkommen inn. Dette er selvsagt fordi jeg opplever freden i meg selv, da kan jeg gi andre noe. Det betyr også at dette vises i øynene, jeg tror veldig på at det som finnes inni oss, speiles utad. 

Dagen i dag skal ellers brukes godt, med positive mennesker jeg er glad i. Dessuten er det fredag og helg, og det skal jeg nok vite å nyte. 

Dessuten er det siste helg som WM, fra neste lørdag er det en ny tid.

Ha en supergod helg alle fine. Kjenn etter at du er godt jordet i deg selv, det er viktig.


Maleri: Tove Sundt-Hansen