Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 18. mars 2015

InspirasjonDette bildet inspirerte meg til noe lignende. Har nemlig to vaskevannsfat jeg kan bruke. Bilder kommer.

Når det er som mørkest......

Brenda Burke

Jeg synes disse bildene er så utrolig vakre. Fine farger, harmoniske motiver og ja...bare noe som går til hjertet.

Sykedag

I dag ville ikke kroppen være slik jeg vil den skal være. Så det ble en hjemmedag på meg i dag. Ikke det at jeg har det så ille, det er bare allergi/forkjølelse, men det tar på så mye av dagen er brukt på å sove. Tror kroppen sier fra når nok er nok, og at det da er verdt å lytte til den.

Denne uka har jeg begynt å bruke en app som beregner kalorier. Denne gir meg faktisk motivasjon til å holde styr på kaloriene og maten jeg spiser. Du finner den her.

Jeg må bare gjøre noe med vekta, jeg har høyt blodtrykk og høyt kolesterol, og jeg tror ting bedrer seg om jeg går ned i vekt. Har prøvd så mye, men har ikke klart det. Tror kanskje det er greit å gjøre dette på egenhånd, starte med vektkontroll og håpe at trening blir lettere etterhvert.

Bilderesultat for take care of yourselfBilderesultat for take care of yourself


Bilderesultat for take care of yourself
Bilderesultat for take care of yourself