Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 16. januar 2015

Innlegg innimellom

Hei alle fine.

Jeg kommer nok til å blogge litt innimellom de planlagte temaene, for det hender jeg plutselig kommer over noe som inspirerer meg og da er det greit å få dette ned.Som dette bildet, tatt fra siden Wonderful world of fantasy på Facebook.

Når jeg ser dette tenker jeg på at dette kan være stedet jeg går til når jeg jeg trenger et stille rom, meditasjon eller bare ønsker å være alene en stund.

Har du behov for stille øyeblikk innimellom?

Dagene som kommer uke 4


Da er det på tide å sikte seg inn mot uke 4, og merkedager og gjøremål.

Mandag 19. januar er det St. Henriks dag og så står det noe om første tingdag. Vel, det finner jeg ikke ytterligere opplysninger om, så jeg tenker at dette bare må bli en må-ting-dag. 

Henrik den hellige

Tirsdag 20. januar er det brødremesse.

Sankt Fabianus og Sankt Sebastius

Onsdag 21. januar er det Agnesmesse, og det eneste jeg fant var en framføring av verket St. Agnes messe av Joseph Gruber, om ikke annet.


Det er også katolsk minnedag for Vår Frue av Altagracia.Torsdag 22. januar er det St. Vincents dag.

Lørdag 24. januar er det festdag for helgenen Francois de Sales.

Søndag 25. januar er det Pålsmesse til minne om apostelen Paulus' omvendelse.

Paulus omvendelse av Caravaggio

Min uke blir også ganske aktiv.

Corvus Corax har ny øvelse mandag 19.1. og vi har reportoarlista klar og i løpet av helga får jeg 3 nye noter jeg skal innstudere til mandag. Spennende. Vi håper også på at det kommer noen flere som er med på prosjektet. Det rører seg litt i markedet om man skal si det slik.

Onsdag har Mikaelskoret ny øvelse og før det har jeg en kaffedate. Blir en spasertur fra jobb og ned til sentrum om vær og føre tilsier det.

Tirsdag og torsdag er ryddedager hjemme.

Fredag setter jeg kursen mot Elverum, og noen nødvendige ærender. Jeg må ta ny synstest og så skal jeg foreta en nødvendig fornying av passet mitt før vårens utenlandsturer.

Så.....lørdag og søndag er det inspirasjonshelg og dirigentkurs i regi av Norges korforbund.

Program til utsending.jpg

Alt i alt en spennende uke.