Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 21. oktober 2012

Noen snille barn her.....Jeg har forelsket meg i disse oppbevaringsboksene for lys som kan fås kjøpt i nettbutikken Lille My Interiør.

Fantastisk supre til å oppbevare lys i ulike farger. Prisen er kr 299,- så jeg kunne kanskje tenkt meg at nissen kom med noen til jul, eller at noen forbarmet seg over meg til bursdagen min, som også er i julemåneden.

Nå ser jeg også en ende på ferdigstillelsen av stua vår.......min kjære har grunnet siste halvdelen av gulvet, nå skal det males og finpusses. Så kan vi flytte inn.......