Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 19. juli 2013

Bloggtørke de luxe

Ja, må vel kalle det så for jeg skulle jo skrive så fint om drømmelivet her i dalen min.

Jeg har fortsatt de beste forsetter, la meg bare kalle dette første året her i dalen for svangerskapet. Ting er jo blitt forskjøvet i lang tid. Det har vært langpendling, en del sykdom og andre familiære forhold som har satt tankene i fokus på andre ting enn opprinnelig tenkt.

Men da er det vel kanskje slik at fødselen blir så mye bedre. Vi har jo gjort litt i huset, altså, men jeg har ikke hatt overskudd til å blogge om det.

Jeg lover å komme sterkere tilbake når jeg er ferdig med å jobbe så mye, når vi er ferdige som flyttebyrå og når jeg har fått ryddet mer i papirer og ting som må finne sin plass.

Jeg skal også i gang med Livsgledestedet, hjertebarnet mitt som har hatt et meget langt fødselsforløp, men nå er jeg snart i gang. En nærmere beskrivelse av hva jeg skal holde på med vil bli lagt ut i et innlegg der i nærmeste framtid. Jeg kan røpe såpass at det skal være produkter og tjenester som gir andre livsglede. Det skal være kreativitet og produkter som gjør godt for kropp og sjel.

Gleder meg storveis til barnet kommer.

Da vil jeg bare ønske alle en riktig fin fredag og god helg. Nyt ferie eller jobb alt etter hvor du er.

Klemmer.