Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 24. februar 2014

Så rart...

... at det du tenker også gjenspeiles utenfor deg selv. Rart at dette bildet ikke kom fram i går.....neida, i dag når det positive dominerer igjen dukker denne opp.

Og taler for seg selv.

Ikke i form

I dag duger ikke formen til særlig annet enn å sitte her og fordrive tiden ved PC'en. Smellen i går sitter godt i og det er ikke annet å gjøre enn å vente. Jeg har angstfølelsen i magen fremdeles, og i løpet av dagen har det variert fra å kunne spille spill, og glemme, til at den er som nå, at jeg er på gråten.

Jeg skulle inderlig ønske at jeg slapp dette, hadde håpet at jeg kunne jobbe litt hjemme. Men nå er jeg forsinket med minst 2-3 dager, helt unødvendig. Har prøvd å gjøre litt, tørket støv på badet, dusjet og ryddet litt klær. Men jeg ble så skjelven at jeg måtte sette meg igjen. Må ta det med ro.

Godt at Pus er her i armkroken, det er beroligende. Det gjør godt å skrive, lytte til musikk, ja alt som gir meg en god følelse......men det er ikke nok, rett og slett. Det roer meg ikke helt ned.
Nytt album med Göran Fristorp

Sluppet på Spotify nå.........Fred är en hemlig sång