Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 28. september 2016

Vinter og vår...

...og sommeren med har gått siden jeg hadde innlegg her sist.

Vi har hatt en deilig sommerferie, med biltur i Rogaland, og mannen satte i høst i gang med et av de planlagte prosjektene på huset.

Vi har nemlig lenge hatt planer om å sette inn en terrassedør som går fra stua og ut på en terrasse som skal bygges utenfor her. Og da følger det jo som regel mere med, mannen fant ut at han skulle bytte vinduet med det samme....og etter en stund også sette inn et vindu på det ene kottet.

Det dukket opp 6 vinduer med mål som vi trengte utenfor Larvik, og da hadde vi nok til å bytte vinduer i hele 1. etg etterhvert. Vinduet til kottet hadde vi fra før. Så nå lever vi på en byggeplass, hvor det ser slik ut:



De to første bildene viser utsiden. Terrassedør og vindu er gjemt bak plasten som er satt opp i tilfelle regn. Innenfra ser det slik ut, legg merke til de fine hjørneklassene mannen har satt opp.



Jammen ble det lysere på kottet også, når vinduet ble satt inn. Flinke mannen min.


Ha en fin kveld alle sammen.