Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 17. mars 2013

Kjærlighetens opp- og nedturerJa, forhold går opp og ned, og Kjærestemannens annerledesholdninger til ryddighet og interiør går av og til på nervene løs. Da kan jeg med hånda på hjertet si at om jeg ikke akkurat hater ham (DET er å ta for mye i), så liker jeg ham heller ikke noe særlig.

Nå må jeg si at en ting jeg har mast med i lang tid, nemlig det å sette stolene inntil bordet etter at vi har spist, plutselig ble gjort i dag. Jeg måtte jammen blunke to ganger da både han og Kjærestesønnen gjorde dette. What? Akkurat da elsket jeg dem begge overalt på jord.

Og så kan jo hjertet svømme over av kjærlighet til mannen jeg har funnet tilbake til, fordi han er så snill og god og jeg vet at hos han kan jeg være akkurat meg selv.

Ja, kjærlighetens veier er uransakelige, også i Drømmedalen.

Ha en flott søndagskveld videre.

Klem fra

WenChe

Jeg deltar på Give away

....som ikke er ofte. Men disse pannebåndene som Venke Synnøve på bloggen Garn og barn lager, falt jeg for, og lyset som passer perfekt til påske hadde vært gull å vinne.

Se link her. Tillater meg å legge ut bilde av pannebånd og lys.Og sjekk hjerteknappen, den har jeg ønsket meg.