Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 13. januar 2015

Foto i farta

I dag er det fotodag og da blir det å finne fram noen bilder. Har vært på en del turer og kan vel plukke fram noen, tenker jeg. La oss nå se.......her er det bilder fra Atna...i en langt varmere årstid. Hvilket får meg til å ønske meg ut av vintermørket. :-)
Dagene går

Dette blir et blogginnlegg som samler dagene fra fredag til og med i går. Jeg har jo ikke vært hjemme i helga.

Fredag tok jeg ut på tur, nemlig, og målet var Stjørdal og dirigentkurs med folkemusikk som innfallsvinkel.Her er jeg underveis, dette bildet er tatt i Folldal.

En litt strabasiøs tur var det, da toget var 2 timer forsinket, og alternativet ble buss fra Hjerkinn til Trondheim. Men jeg kom meg nå fram til Quality Airport Hotell i god tid.Kursledere var Unni Boksasp og Anne Karin Sundal-Ask, dirigent i Det norske Jentekor. I tillegg hadde vi seminar med Frode Fjellheim, som lager musikk basert på joik, han har jo laget musikk for selveste Disney, du hører fra filmen Frozen nedenfor. Og jammen lærte vi å joike også.Fra filmen "Frost" framført av Cantus, dir Tove Ramlo-Ystad

Så helga har vært fantastisk lærerik vil jeg si, og nye mennesker har kommet min vei.

Mandagen var en litt tung dag å komme gjennom, men etter korøvelsen på kvelden ble det bedre, utrolig hva sang og musikk gjør med en. Corvus Corax har altså innledet sitt 15. år, og vi har laget en reportoarliste og en øvingsplan. Så vi er i gang.

Jeg tror jeg vil bruke mandagen til å framsnakke de fantastiske kursholderne. Jeg har lært så utrolig mye at det må fordøyes sånn litt etter litt.

Jeg kommer tilbake til dere med et innlegg i løpet av kvelden. Ha en fin dag videre.