Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 22. august 2012

Grubler

I dag ble jeg ferdig med selve oppryddingen på Blåkammerset. Jeg har ribbet gulvet for et forferdelig orangebrunt vegg-til-vegg teppe, og har tatt ned et hjemmelaget gardinbrett, siden jeg vil ha gardinene på kirsch- eller gardinstang.
Så grublet jeg litt på om jeg kunne bruke gardinbrettet til noe, siden det er malt i en farge som passer fint i rommet.......jeg fant ut at jeg kunne bruke det som bildehylle, og min kjære hang den opp over et skatoll som skal brukes som foreløpig kontorplass, til kontoret blir innredet (Skatollet skal males hvitt altså).

Her kan jeg jo også bruke de gamle gardinklypene til oppheng av masse flotte ting under gardinbrettet.

Foreløpig beboer på kontor/gjesterom
Jeg har et par andre tilsvarende gardinbrett som vil bli brukt til det samme. En god ide synes jeg at jeg kom på der......ikke verst.

Til slutt vil jeg bare vise noe fint som jeg skal bruke til å fornye et serveringsbrett som trenger en ansiktsløftning. Det ble med hjem fra Coop-butikken på Atna i dag.Ønsker alle en flott midtukekveld.

Klem fra WenChe