Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 5. mars 2014

Boksignering

"Drømmer som aldri ble" - har du lyst på en spesiell gave til deg selv eller noen andre som har alt, så synes jeg du skal kjøpe en diktbok. Jeg er superstolt over å få lov til å presentere boka og diktene på denne måten og gleder meg til å treffe dere.Jeg inviterer til boksignering i Elverum to dager på rad.

Fredag, altså i morgen, signerer jeg boka hos Norli på Kremmertorget mellom kl 12 og 14.

Norli Kremmertorget

Lørdag er det signering hos Notabene på Martnssenteret mellom kl 12 og 14.Og for de som vil høre diktopplesning, deltar jeg på Åpen Poesiscene på Tante Gerdas scene på Hamar, lørdag kl 16.30.Velkommen skal dere være!


Spark i baken

Ja, jeg må gi meg selv et skikkelig spark bak, her driver jeg og glemmer at jeg har et takknemlighetsprosjekt på gang. Hver dag egentlig, om jeg må be. Jeg har andre prosjekter også, og det er ikke fett der heller med hukommelsen.

Vel vel, noe slo meg og det er at i dag er jeg takknemlig for at jeg har evnen til å drømme, for uten drømmer går heller ikke verden framover.

"Sikter du mot stjernene havner du kanskje på taket."

kunstfrahjertet.blogspot.com

Stillhet...og også for å få inspirasjon til blogginnlegg og andre prosjekter


"Et villspor i kjent landskap"

er tittelen på min neste diktbok. Her vil du finne 50 helt nye dikt om et levd liv - nemlig mitt.
På godt og vondt vil jeg ta dere med til landet jeg kom fra.