Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 8. oktober 2015

Uka som har gått

Hei alle gode!

Denne uka er det høstferie her på berget, og den benyttes til litt mindre jobb og litt mere fritid. Skjønt fritid....to dager har jeg kommet sent hjem, da to av korene ikke har hatt fri denne uka. Og i dag har vi ryddet over halve garasjen (fra før er vi stort sett ferdige med to boder). Det er så utrolig deilig å kjøre vekk både søppel og ting til loppemarked, og alt blir mye mer oversiktlig.

Og så føles det ryddigere inne i hodet. De første dagene var det en liten bagatell som utløste noen depressive dager, men jeg krabber meg jo opp igjen etter en stund.

I helga skal vi besøke ei venninne på hytta og det gleder jeg meg stort til. Blir litt deilig å være borte for å slappe av for en gangs skyld.

Kjøkkenet fikk jeg vasket før forrige helg, og har klart å holde det ryddig siden.Men klesvask vil ingen ende ta, en evig runddans akkurat nå da det er masse tekstiler som må gjennom en vask for å bli sortert og ende et sted som stoff til ei pute, ei malefille eller som søppel.

Blogging er det så som så med, inspirasjon til innlegg kommer ganske sjeldent, og da får det bli med det. Da får jeg gjøre meg klar til kvelden og en ny dag i morgen.

Ha en nydelig høstdag og helg alle sammen!¨