Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 28. februar 2014

Spisset

Jeg har aldri hatt tanke om å spisse bloggen min til å bli en blogg som kun omhandler interiør eller mat eller andre ting. Det er ikke meg. Det fører kanskje til at jeg ikke har så mange lesere. Faktisk har de fleste innleggene ingen lesere, og derved heller ingen kommentarer.

Men bloggen er min, den er mine tanker og meninger om alt som finnes i mitt hode, og dermed er den min dagbok hvor jeg skriver om det JEG ønsker.

Selvfølgelig hadde det vært hyggelig med noen kommentarer i blant, men det er på en måte ikke derfor jeg blogger da. Det løsner vel en vakker dag.