Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 1. januar 2015

Godt nyttår!

God 1. nyttårsdag alle fine. Dagen i dag er viktig. Den inneholder de mål du har satt deg (om du har noen) og de øyeblikk du skal bruke for å leve. Noen plikter må gjennomføres, og noen opplevelser som gjør oss lykkelige. Noen ganger er det nok å komme seg gjennom dagen, mens andre ganger føler vi at vi klarer det meste.
En ting jeg gleder meg stort til i dag er nyttårskonserten i Øvre Rendal kirke. Tenk å kunne synge i kor. Gi andre en musikkopplevelse og gi seg selv hen til tonene, i fellesskap med andre korsangere. Ja det blir en fantastisk dag!
God dag til alle. God bedring til de syke og ønske om styrke til dem som sliter. "Nå tenner moder alle lys, så ingen krok er mørk"....har du lyst opp noens mørke kroker i dag? Kanskje ikke minst dine egne?