Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 4. juni 2015

KreativitetJeg er med på mye, flere kvelder i uka er jeg borte på et eller annet. Det er etterhvert blitt 4 kor.
"At du orker!" "Blir du ikke sliten?" er to setninger jeg hører ofte. Og i samme farten: "Hva sier mannen din?"

Jeg har kommet i en alder da jeg begynner å kjenne på at jeg må gjøre det jeg har lyst til, og jeg må gjøre det nå. Ingen vet hva morgendagen bringer, kanskje har jeg mange år igjen, men det er ingen tvil om at jeg ikke akkurat er i rette enden av ung. Så derfor unner jeg meg å være med på det jeg er interessert i.

Joda, det går på bekostning av husarbeid og hverdagens trivialiteter. Jeg synes det er verdt det.
Kanskje går det litt på bekostning av familien også, det er nå bare min mann og meg, og han er en voksen person som klarer å trives i sitt eget selskap. Ikke sulter han ved brødboksen heller. Og vi passer på å være sammen når vi kan, på turer, og i helger. Fredagskveldene er stort sett hellige hos oss.

Og jeg blir jo mye triveligere å være sammen med.....jeg trenger å få utløp for min kreativitet, rett og slett. Det er det som fyller på min krukke. Og så holder jeg meg lengre på 29+.

Er dere med på mye på fritiden?