Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 9. januar 2013

Ny dag


Goood morgen kjære alle, mørkt og svart ute, og dagen er knapt nok påtenkt i denne delen av verden. Allikevel finnes en soloppgang, den finnes inni oss når vi våkner og priser dagen, takker for oppvåkningen og en ny blank dag vi kan gjøre god.

Bruk den godt!


Dagen min skal brukes til hvile, jeg sliter med en betennelse i muskulaturen og trenger å få pleiet den slik at den drar sin kos. Jeg skal også til en god venninne å få massasje, og det hjelper selvfølgelig godt for en låst kropp.

Viktig med frigjørelse av energier!

Ellers håper jeg å få ryddet litt i klær og stoff, slik at jeg kan få satt i stand stua med fargene jeg har lyst til å ha nå framover.

Ønsker alle en flott torsdag.