Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 8. april 2015

Se framover

...Nå er det mål som gjelder

Introvert


Introvert...jeg? Ja, tror jeg må si at jeg er det. Jeg trenger tid for meg selv i stillhet, hvor tanker kan flyte fritt, og jeg kan sitte på nett og studere bilder og tekster, og lytte til musikk.

Jeg kan sikkert oppfattes som litt egoistisk, jeg synes selv jeg tar litt for lite vare på andre, gjør for lite for å glede andre og vise omtanke for andre. 

Hva som er grunnen til dette er jeg litt usikker på, men jeg vet at jeg har vært sånn bestandig, at jeg har trivdes godt alene, som barn kunne jeg leke timesvis for meg selv, og ofte følte jeg meg utrygg blant andre mennesker. 

Jeg vil gjerne beholde evnen til å være for meg selv, men samtidig jobbe for å komme i kontakt med andre. Jeg vil gjerne jobbe med å spre budskap om det jeg brenner for, og det må jeg virkelig omstille meg på.

Men introvert? Ja, uten tvil, og kanskje det kan brukes til noe bra.