Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 19. januar 2014

Utålmodig......jeg.......bare litt

Jeg lengter virkelig etter å kunne ta i bruk nytt kjøkken og nye rom ellers i huset. Vet at jeg må være tålmodig, og at det er mye grunnarbeid før det begynner å synes at det skjer noe.

Jeg vet at prosjektene er mange, og at det er min kjære som står for det meste av grovarbeidet. Jeg vet at ting ikke gjør seg selv, og av den grunn ikke heller over natten.

Jeg får ta tiden til hjelp og drømme om hvordan det blir, men jammen holder det hardt altså.

Litt tid har vi brukt på å forberede de ulike prosjektene, for her i huset går vi stort sett for gjenbruk og nye bruksområder for ulike gjenstander........Det tar litt tid å være heldig nok til å få et kjøkken til gi-bort-pris, det tar tid å få skaffet vinduer som var slik vi ville ha det på kottene. Vi har vært utrolig heldige, og det skal bli så utrolig godt å få ting på plass.....det er ikke noe ordentlig hjem før vi får det slik vi vil.

Jo da det er klart at vi prøver jo å ha det koselig underveis også, men jeg må innrømme at jeg tenker mye på hvordan det blir....det er soleklart.

Denne gangen kommer litt inspirasjonsbilder for hvordan jeg ønsker soverommet skal se ut......lilla, gull og svart er temaet, budoirpreg er stilen.

blackfeathers-eline.blogspot.com