Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 29. august 2012

Tirsdagskveld

En liten stemningsrapport fra en helt vanlig tirsdagskveld, det er liksom dagen mellom alle dager, ikke er det kort fram til helg, men ikke er det bare mandag heller.

Slike kvelder er det fint å kunne lage litt ekstra, og siden min Kjære var utrolig flink og fikk revet av tapeten i den andre delen av stua, og tok bort døra som skal tettes igjen, så tenkte jeg han skulle få litt lønn for strevet.

Siden vi nettopp har flyttet inn og har stuet det meste vekk, så fant jeg ut at vafler kunne lages, siden vaffeljernet iallefall stod i kjøkkenskapet. Oppskriften har jeg etter mamma, og dette er vafler som kan spises som slankemat. Inneholder 2 egg, melk (kan bruke skummet om ønskelig), hvetemel og litt salt, samt olivenolje. Dette blandes til en passe tykk røre.


Sukkeret har jeg funnet en flott skål til enn så lenge, til jeg evt finner ut noe annet. Er det ikke fint
mønster på denne? Det er utrolig hva man glemmer når ting er nedpakket, og det blir nesten som julaften å pakke opp igjen.

.

Litt å glede seg over på en onsdag, sola skinner dessuten i dag, så det er viktig å nyte øyeblikkene.