Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 22. november 2012

Julebakst

Denne helga får jeg besøk av en god venninne, og sammen skal vi gjøre unna årets julebakst.
Vi setter 3 deiger hver og får med dette....vips......6 sorter.

Og så skal vi ha det sosialt sammen, det er jo det aller hyggeligste med å bake sammen.

En liten førjulssammenkomst i et hus som bærer preg av at det ikke er ordentlig innflyttet ennå. Men da handler det om å gjøre det beste og koseligste ut av det som er der, sant??

Så i kveld blir det levende lys, god mat og noe godt i glasset. I morgen er den stooore bakedagen, og besøksdagen. Min venninne har nemlig 50% røtter på mitt nye hjemsted, samt 50 % røtter fra samme sted som pappa, men det er en annen historie.........altfor usannsynlig til å være en tilfeldighet........men det er tema i en annen blogg.