Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 3. januar 2014

Bønn

Herlige fredag

I dag har jeg hatt fri, og godt er jammen det. Trøttheten har sittet i kroppen hele dagen, og jeg er ikke riktig med. Da er det bare en ting å gjøre, kroe seg under et pledd i sofakroken, lese blogger og bare slappe av.

Vi har da fått kjørt en tur til kommunesenteret og gjort noen ærender. Blant annet har vi fått med oss et fargekart hjem, siden vi nå skal male kjøkkenet.

Jeg sa i et tidligere innlegg at vi hadde bestemt oss for fargen Tidløs (1024) fordi den passer til Eggehvit. Nå har vi nok vært litt lette på labben når vi har tenkt på fargen som skapdørene til det nye kjøkkenet er malt i, for de er nok mer Vanilje. Så etter en liten nye runde med diskusjon, har vi bestemt oss for fargen Sand (1140).

Her er noen eksempler fra inspirasjonsbloggen til Lady.Jeg gleder meg virkelig til å få større kjøkken, det blir halvannen gang så mye benkeplass som det vi har nå, og skapplassen blir utrolig bra. Og så blir det atskillig mer helhetlig. Og sist men ikke minst, det som står her i dag kan brukes til oppbevaring andre steder i huset. Det er nok rom å ta av.

Da gjenstår bare å ønske alle en flott fredag. Jeg blogger nok senere i helgen.
3. januar 2014

Alfred og Alf har navnedag.

Ingen noteringer på primstaven denne dagen.

I den katolske kirke er dagen minnedag for Den salige Cyriacus Elias Chavara (1805-1871).