Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 28. april 2015

Innlevelse

God tirsdag,

å synge i kor gir mange perspektiver på livet.

Det handler om innlevelse og formidling. Å forstå en tekst, og synge slik at publikum virkelig forstår hva det dreier seg om.

Det er da det er viktig å ha kontakt med sine egne følelser. Og vet dere hva jeg har oppdaget, jo, at jeg må jobbe med akkurat dette.

Ja, akkurat, jeg sliter med å finne kontakten med mitt følelsesregister. Sinne, sorg, glede, tårer, latter, ja jeg har av og til følelsen av å måtte lete etter dette.

Dette går helt klart ut over formidlingen.....

Noen vil si at jeg mangler empati, men det er jeg litt uenig i, fordi empati for meg er å sette meg inn i hvordan andre har det inni seg, altså å sette seg inn i deres sted. Det har jeg ingen problemer med. Men det er innlevelsen i formidlingen jeg snakker om her.
Bilderesultat for maske karneval