Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 1. august 2012

Almost there........

Nå er det lenge siden det har vært blogget her inne........det skyldes at vi er i en flytteprosess, mange lass er blitt kjørt mellom Oslo og Mogrenda denne sommeren.......

Neste uke topper det seg, da skal vi flytte ungene, oss selv og vaske etter oss....det blir stress og pes, men så deilig når det er over.

Vi har så vidt begynt å pusse opp den ene delen av stua, det kommer snart noen før bilder, for å vise hvor langt vi har kommet.......

Gleder meg masse til vi er ferdige, så jeg kan få plassert møblene og begynne å sette fram ting og lage eget preg på rommene.

I tillegg til oss blir Pus også fastboende her