Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 15. oktober 2015

Fredagsknaggen

Endelig kan jeg snart henge uka mi på fredagsknaggen.

Jobbuka mi er over i ettermiddag, og med den alle andre avtaler og forpliktelser. Det skal bli så utrolig deilig, for når kveldene blir sene og nattesøvnen kort så krever kroppen nå at jeg henter meg inn.

Derfor skal jeg i tillegg til kvelden jeg unte meg hjemme tidligere i uka, også bevilge meg å ha helgen fri. Egentlig er jeg opptatt, men det får bare vente. Denne helga skal jeg prioritere hjemmet og mannen min, rett og slett, tror vi trenger det nå.

Men litt før jeg tar helg, så skal jeg en tur inn i en kreativ verden sammen med noen andre flotte damer. Dette gleder jeg meg til, åpenbart at noe skjer, som sagt kreativiteten og lysten til å blogge også, er til stede som aldri før.

Da tror jeg det kan være på tide å ønske en riktig god helg jeg. For da skal jeg ta meg fri fra nett og telefon og bare være til stede.