Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 4. desember 2013

Sorger og gleder

Jeg tror at det å kjenne på det svarte i livet, fremmer det å glede seg.

Motgang avler ofte vilje til å rette seg opp og møte det som kommer, gå imot, gå gjennom.

Jeg beundrer alle dem som står fram med sine små og ikke minst store utfordringer. Utfordringer som ofte er så store at jeg ikke forstår at personen er oppegående.

Noen takler ikke livet sitt, dessverre, og det gjør meg usigelig trist. Kanskje er dette stjernene som skinner for at andre skal få muligheten til å komme seg opp? Så har de allikevel vært noe for noen.


Ny diktbok...endelig

Da er dagen der, diktboka er på vei fra forlaget Publica, forhåndsbestillinger skal ekspederes, aviser skal kontaktes, bokhandlere og biblioteker får sitt leseeksemplar, og jeg skal ut på veien.

Les mer her.