Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 3. juni 2014

Første måling og veiing

Da er første måling og veiing unnagjort. Må si jeg var utrolig spent i dag, men det har gått riktig vei. 0,8 kg ned og mål redusert med 5,5 cm på ca 3 uker er et respektfullt stykke arbeid.
Så klapp til meg og alle dere andre som strever med vekta.

I går fikk jeg også et godt tips om å begynne å affirmere (forestille meg) at jeg er en tynn og sprek person. For det er nemlig slik at hjernen mer enn gjerne forteller kroppen at den bør veie like mye som hjernen er vant med at den gjør. Så hvis en person veier 100 kg så får hjernen kroppen til å gjøre som den sier i minst 3-5 år etter vektnedgang. Derfor går vi så fort opp i vekt. Så derfor starter jeg nå med å affirmere.....skal ikke lure meg nei!!