Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 10. april 2013

En onsdag er over......

....og jippi, mindre muskelsmerter, dvs det er vondt når musklene strammes, men det har vært mindre smerter av det vedvarende slaget......

Jeg traff min Storesøs i ettermiddag for en liten prat og en matbit på Shellstasjonen rett ved siden av der jeg jobber for tida. Mikkeline-guiden var i denne forbindelse ute og snoket, mer om det kan du lese her.

Nå gleder jeg meg til å prate med min kjære på Facebook, og i morgen skal jeg hjem til drømmemannen.  Jeg skal også vise fram noe som ble med hjem.

Engler...sukk

Nå har jeg kommet over en side jeg vil tipse dere om, en nettbutikk med bl a engler, uten at antall artikler er noe å rope hurra for kanskje, men.....nemlig Grossman AS. Jeg har tatt dere med rett inn på englesiden deres. Her kommer noen bilder. Og de englene som finnes er alldeles nydelige.