Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 20. august 2013

Rehabilitering

Her om dagen fikk jeg beskjed om at jeg får rehabilitering på Arbeidslivssenteret i Rauland (AIR). En hel måned skal jeg få lov å ta vare på bare meg, spise riktig, trene, mestre stress og motvirke depresjon og angst.

Jeg skal på mitt livs første rehabilitering, og den skal jeg vite å benytte godt. Jeg valgte dette stedet til dels fordi jeg har hørt så mye bra om det fra mange ulike hold, og fordi jeg liker konseptet. Jeg liker de tverrfaglige sammensetningen av teamene som jobber rundt deltakerne.Og så gleder jeg meg til å utforske Rauland, et sted/område av Norge hvor jeg aldri har vært før. Rauland ligger etter det jeg har forstått i Vinje kommune, og det skal bli spennende å se hvordan det er her, og om det kan være noe folkemusikk å oppleve.

Totak
Totak 
Midt i hjertet av Norge?