Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 26. desember 2013

Ottesong

1. juledag er det tradisjon med ottesong i Sollia kirke, allerede kl 8 begynner det, og koret møter som vanlig kl 7.

Det ble som ventet en nydelig seanse, med mye musikk.

Corvus Corax sang høstens innøvde julesanger: Joleklokker over jorda, Staffansvisan, Nordnorsk julesalme og Ding Dong. Ellen og Sarah framførte Mitt hjerte alltid vanker, jeg sang När juldagsmorgon glimmar, og sammen med Tanja på fløyte ble Bereden väg för Herran og Deilig er den himmel blå.

Jeg er veldig fornøyd, med unntak av noen feilsteg på de to siste, vi hadde nok øvd for lite. Men så merkelig at det er feilene som henger i, istedenfor å fokusere på det positive. Jaja, får ikke gjort noe med det, livet går videre og korsangen med det......

Gleder meg til nytt år og nytt reportoar. En del andre ting skal oppleves også, men det skal jeg skrive om i et senere innlegg.
Lys for pappa

I dag er det 13 år siden pappa gikk bort. Jeg fikk egentlig aldri tatt farvel, ikke gjort opp for det uoppgjorte. Jeg fikk bare gitt ham en fin begravelse....

Moralen er:  Ta vare på dine hver dag........la vreden være oppgjort før solen går ned.

Bilde: BECAUSE SOMEONE WE LOVE IS IN HEAVEN...THERE'S A BIT OF HEAVEN IN OUR HOME.

Forsetter

Tror jeg har kun ett mål i 2014:

Den beste gaven

Siden vi er såpass liten familie, og ikke alle familiemedlemmer heller feiret jul med oss i år, så var det ikke så mange pakker under treet i år.

Men det er ikke det som teller, den beste gaven jeg kan få er familien min, mine beste venner og andre flotte bekjentskaper, som bidrar til at min verden blir god. Og som jeg selvfølgelig får lov å gi noe tilbake til.

Tusen takk alle sammen, og måtte 2014 bli året da vi knytter enda tettere bånd.